Vuoden 2018 aukikorkkaus!

Mistä olen viime vuodessa eniten ylpeä? Ketkä ihmiset vaikuttavat sinuun eniten, kehen sinä vaikutit? Kolme asiaa, joilla muokkaan ympäristöni viihtyisämmäksi? Kolme asiaa, joille minulla on vahvuutta sanoa ei? Tänä vuonna saan eniten energiaa…

Uuden vuoden toisena päivänä työystäväni Maire vinkkasi minulle Year Compass-projektista. Lehtisestä, jonka avulla summata kulunut ja suunnitella tuleva vuosi sekä muuttaa unelmat tavoitteiksi. Suosittelen lämpimästi, vaikka kysymysten pohdinta ja niihin vastaaminen viekin jonkin tovin.

Omat unelmani liittyvät paljolti fokuksen löytämiseen, jaksamiseen ja merkityksellisyyden tunteen kokemiseen, niin työssä kuin vapaalla. Toivon kovasti olevani vähemmän epävarma, pettynyt ja tyytymätön ja sitä vastoin enemmän utelias, keskittynyt ja rohkea.

Näitä toiveita edistääkseni, olen myllännyt ja möbliseerannut täällä Ananasparatiisissa kaiken uusiksi.  Jatkossa näiltä sivuilta saat tietoa ja kuulumisia burleskin lisäksi työstäni taiteen kentällä yleisemmin sekä kurkistuksen kulissien takaiseen elämään. Siellä seikkailevat minä – puutarhassa, köökissä ja käsityömanian kourissa sekä elämäni ilo ja valo, terrieripappa Maro ja siippa, joka välillä muuntaa pihasaunan olutpanimoksi ja toisinaan taas järjestää kellariin musiikkivideon kuvaukset – niinkuin juuri tätä kirjoittaessa! Virallisempaa tietoa taiteellisesta työskentelystäni löydät myös sivuilta www.suvisolkio.fi

Innolla ja avoimin mielin otan tämän vuoden päivä kerrallaan vastaan. Eilen oli Dynamon legendaaristen seinien sisällä vuoden ensimmäinen esiintyminen, jossa Mary Nade antoi asenneoppia keski-iän kuopasta hyvin ylösnousseelle juhlaväelle. Ensi viikonloppuna suuntana on puolestaan Helsinki. Pystytämme Bettie Blackheartin kanssa Love me do -häämessuille oman Paradise Boudoir -putiikkimme, piipahda toki paikalle! Lauantaina ehdin myös Rubies-klubin lavalle Sture 21:ssä Helsingissä, luvassa suohirviöitä ja muurahaisten valtaamia piknikkejä!

Nähdään, kuullaan, kohdataan täällä ja toisaalla!

 

Please follow and like us: