VINTAGE LOOK -workshop 28.5.2016

Haluaisitko oppia laittamaan kutrisi kuin lempinäyttelijälläsi vuosikymmenten takaa? Tai kenties oppia muutaman meikkiniksin vintage-henkiseen meikkiin? Supersuosittu Vintage Look-workshop on palannut suuren kyselyaallon seurauksena tällä kertaa TURKUUN!

Tässä workshopissa voit viettää iltapäivää herkutellen, kaunistautuen ja kuunnellen teemaan sopivaa musiikkia ja halutessa jatkaa iltaa viimeisen päälle laitettuna johonkin ihanaan kuppilaan!

Tällä kurssilla on tarkoituksena opetella helpohkoja kampaustekniikoita, joilla saat itsesi loihdittua hiuksesi suosikki vuosikymmenesi tyylin mukaisesti! Käymme läpi eri tekniikoita 30-60 luvuilta, opettelemme erilaisten kiharoiden tekoa, asusteiden käyttöä ja myös erilaisia kampauksia. Punaisena lankana kuitenkin, että kaikki olisi melko helposti toteutettavissa myös kotona! Työpajassa pyritään käymään läpi eri hiustenpituuksiin sopivia kampauksia, mutta luonnollisesti suurin osa opittavista kampauksista sopii hieman pidemmille hiuksille.

Lisäksi workshopissa opettelemme muutamia meikkiniksejä vintage-tyyliseen meikkiin. Kaikki workshopissa tarvittavat materiaalit (pinnit, harjat ym.) ilmoitetaan varmistuneille osallistujille sähköpostitse ennen työpajaa ja jokaisen tulee tuoda omat materiaalit mukanaan.

Workshopissa on tarjolla hieman kurkun kostuketta ja pieniä herkkuja osallistujille.

OPETTAJATTARESTA:

Opettajattarena toimii Tampere Burlesquen voimanainen Olivia Rouge, joka aloitti Vintage Look-workshoppiensa järjestämisen jo vuonna 2011. Hän on yksi Suomen burleskitaivaan kirkkaimmista tähdistä ja on aina vastannut itse omasta esiintymis- ja kuvauslookistaan hiusten ja meikin osalta. Vaikka Olivialla ei olekaan alan virallista koulutusta, on hänellä paljon kokemusta ja niksejä kauneudenhoitoon! Olivia on myös päävastuussa mm. Phot-O-Rama kuvauspalvelun tiimissä asiakkaiden kutreista.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:

Workshopin hinta on 80€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 7.5.2016 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 14. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 5.

Työpaja pidetään Pineapple Paradise-työhuoneella, os. Raunistulantie 25, Turku lauantaina 28.5.2016 klo 11:00-15:00.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!

Otsakekuva: Victoria Spiridonova

Please follow and like us: