Strike A Pose & Keep The Posture! -workshop 16.4.2016

The Ravishing Shangri-La Rubies & The Shangri-La School of Showgirls esittää:

Strike A Pose & Keep The Posture!

Opi olemaan eduksesi kuvissa ja näyttämään luontevalta ja viehättävältä lavalla! Intensiiviworkshop, joka sopii sekä burleskilavoille pyrkiville tai niillä jo pyrstöhöyheniään heilutelleille; burleskitanssin ja pin-up-kulttuurin harrastajille sekä pin-up-malleille.

Tällä intensiivikurssilla keskitymme siihen, miten saada omasta kehosta ja omista kasvoista irti kaikki mahdollinen sekä kuvaustilanteessa, että lavalla parrasvaloissa. Saat työkalupakkiisi hyödyllisiä käytännön harjoituksia tasapainosta, keskivartalon hallinnasta, korkokengillä luontevasti kävelystä, sisääntuloista, kehon liikeradoista, ja poseeraamisesta sekä lavalla, että kameran edessä.

OPETTAJAT:

The Ravishing Shangri-La Rubies, eli TurrrbcCherry ja Tinker Bell ovat tuttuja The Itty-Bitty Tease Cabaret-ryhmästä, yhdestä maamme ensimmäisistä ja aktiivisimmista ammattilaisburleskiryhmistä. Cherry ja Tinker ovat esiintyneet ”täyttä soittoa” vuodesta 2008 ja omaavat vankan kokemuksen sekä lavalta, että salamavalojen säihkeestä – tule hyödyntämään tilaisuus ja ottamaan kaikki irti! Rubiinit ovat myös burleskikoulu Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls:in perustajia. Tinker ja Cherry ovat myös Burleskinstituutin virallisia opettajia.

MITÄ MUKAAN?

Mukaasi tälle kurssille tarvitset korkokengät, mieluusti pokkarikameran tai puhelimen kameran (tämä ei ole välttämätön, järjestelmäkamerankin saa tuoda mukaan), ja roimasti asennetta ja meininkiä! Sonnustaudu sellaisiin vaatteisiin, joissa pystyt liikkumaan helposti ja koet itsesi viehättäväksi – jos haluat välttämättä ottaa mukaan tiukan korsetin, ota sille myös joku vaihtoehto, jossa on helpompi hengittää. Kurssilla otetut kuvat ovat ainoastaan harjoituksien väline eivätkä päädy julkisuuteen.

MISSÄ, MILLOIN, MITÄ MAKSAA?

Työpaja pidetään Pineapple Paradise-työhuoneella, os. Raunistulantie 25, Turku lauantaina 16.4.2016 klo 17:00-18:45. Pajamaksu 45 € maksetaan Studio Shangri-La´n verkkokauppaan!

Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan sairastapauksessa tai jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta; jollet itse pääsekään osallistumaan voit toki myydä kurssipaikkasi jollekin toiselle.

rubies2

Kuvat: TurrrboCherry

 

Please follow and like us: