Lähde tutkimusretkelle burleskin maailmaan tai näe ja kokeile miten kuvataide ja käsityö yhdistyvät kurittomiksi kirjontapistoiksi!


BURLESKIPALVELUT:


Burleskipajat seurueille

Kikin mukaansatempaavassa ohjauksessa vietät vallattoman ja voimaannuttavan hetken burleskin parissa. Erilaisten liike- ja eleharjoituksien kautta sytytetään pilke silmäkulmaan ja houkutellaan esiin omaa burleskiminää, samalla kun kuulet tarinoita burleskin pitkältä aikajanalta. Kuin huomaamatta keskivartalokorsetin lihakset heräävät henkiin ja suupielet kääntyvät nauruun.

Lyhyet työpajat (1-2,5 h) sopivat esimerkiksi polttariseurueille, ystävien juhlahetkeen taikka työhyvinvointia kohottamaan. Hinnat alkaen 25 € / hlö, minimihinta 180 € (sis. ALV 24%). Pajoja järjestetään niin Ananasparatiisissa, kuin sovittaessa asiakkaan omissa tiloissa. Kysy lisää osoitteesta kikihawaiji@gmail.com


Ta-daa! -viikonloppukurssit

Arjen harmautta kirkastavan burleskiviikonlopun aikana käydään läpi koko vartalo päästä varpaisiin, mielensyövereitä unohtamatta! Tutuiksi tulevat niin burleskille ominaiset liikkeet kuin ilmeet ja eleet, jotka vahvistavat hyvää mieltä ja piristävää hurlumhei! -asennetta. Keskitymme pääasiassa keholliseen kerrontaan ja liikeharjoituksiin mutta ajan salliessa ja osallistujien niin toivoessa, voimme kurkistaa myös kiusoittelun maailmaan rekvisiitan avustuksella.

Burleskiviikonlopun hinta on 65 € / hlö (sis. ALV 24%). Burleskiviikonloppuja järjestetään muutaman kerran vuodessa Ananasparatiisissa, seuraa ilmoittelua näillä sivuilla.


Kristallinkirkasta! -mentorointi

Kuviot hahmottumassa ja palaset loksahtamassa paikoilleen? Mutta jotain puuttuu – viimeinen silaus tai rohkaiseva työntö kohti esiintymislavoja? Kristallinkirkasta! -mentorointi sopii Sinulle, jolla ideat kuplivat päässä tai ovat jo kehittyneet burleskiesityksien alkioiksi. Tule kirkastamaan ajatuksesi ja saamaan kultaakin kalliimpaa vertaistukea!

Mentorointijakso sisältää kolme henkilökohtaista tuntia sekä yhteistapaamisen, jossa jo aikaansaatu tuodaan muiden osallistujien nähtäväksi kannustavassa ilmapiirissä! Mentoroinnin hinta on 150 € (sis. ALV 24%).


MUUT TAIDEPALVELUT:

Pisto-la! -kirjontaputiikki

Kuvataiteilija Suvi Solkion kirjontateoksissa yhdistyvät pilke silmäkulmassa, kapinahenki ja käsityön uudet muodot. Teoksia voi hankkia Pisto-la! -kirjontaputiikista, jonne pääset klikkaamalla allaolevaa kuvaa.