ON TAAS SE AIKA VUODESTA!

Vuoden 2016 polttarisesonki on jo käynnistynyt ja pajoja kysellään tiuhaan tahtiin. Tällä hetkellä (10.2.2016) vapaita kevään ja kesän aikoja on vielä hyvin, mutta olethan ajoissa liikenteessä! Tutustu pajan tarjontaan ja kysy lisätietoja suoraan ohjaaja Kiki Hawaijilta, kikihawaiji@gmail.com.

”Päivän paras hetki!”
”ihana, kun saa iloita kehostaan!”

Tunnelman koko illaksi kattoon nostavassa burleskipolttaripajassa tutustutaan burleskitaiteeseen kuvin, sanoin ja itse tekemällä. Pajassa korostuu erityisesti huumori, ilo ja rohkeus olla oma itsensä,  pilke silmäkulmassa ja parhaita puolia korostamalla! Ohjelma pitää sisällään mm. oman burleskiminän etsintää humoristisin liike-, ilme- ja eleharjoituksin sekä opastusta asusteiden ja rekvisiitan käyttöön:

  • burleskitanssin perusliikkeet (bumb and grind, shimmy & shake, pulse yms.)
  • opastus asusteiden ja rekvisiitan käyttöön (mm. hansikkaat)
  • burleskin pieni historiikki kuvaesimerkkien kera
  • mahdollisuus kokeilla tasseleiden pyöritystä (ei pakollinen)

Polttariseurueiden peruspaja kestää reilun tunnin ja ne pidetään Pineapple Paradise -työhuoneella Raunistulassa, Turussa (toukokuun 2016 loppuun asti) tai asiakkaan tiloissa, mikäli näin sovitaan.  Kysy lisää vaihtoehdoista ja hinnoista Kiki Hawaijilta, kikihawaiji@gmail.com

OHJAAJASTA:

Kiki Hawaijilla on ollut ilo ja kunnia olla tuomassa burleskitaidetta Suomeen ja mukana kotimaisen burleskiskenen synnyssä. Esiintymisen lisäksi, Kiki toimii Suomen Burleskinstituutin rehtorina ja opettajana, kotimaisen Paljettipommi-burleskilehden päätoimittajana sekä tuottaa Turku Burlesque-tapahtumia kotikaupungissaan Turussa.

Kiki Hawaiji

 

Please follow and like us: