Ananasparatiisin burleskiopetus, loppuvuosi 2017

Hei!

Vuoden 2017 aikana ehtii vielä sukeltamaan monin tavoin burleskin maailmaan. Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: Kristallinkirkasta! -burleskimentorointi jo pidemmälle ehtineille sekä Ta-daa! -intensiivikurssi teille, jotka haluatte ottaa tiiviissä paketissa burleskin ensiaskeleet! Tutustu tarjontaan ja ollaan yhteydessä!

XOX Kiki

PSST! Korvan taakse voi laittaa myös 20.10. Turussa pidettävän vierailuworkshopin – ohjaajana huikea, ravisuttava ja joskus raivostuttavakin, mutta legendaksi jo eläessään noussut Scotty the Blue Bunny (USA).

TA-DAA! -intensiivikurssi
VOL 1: 4.-5.11.2017 klo 12-15 (täynnä)
VOL 2: 11.-12.11.2017 klo 12-15 (täynnä)

Marraskuun harmautta kirkastavan burleskiviikonlopun aikana käydään läpi koko vartalo päästä varpaisiin, mielensyövereitä unohtamatta! Tutuiksi tulevat niin burleskille ominaiset liikkeet kuin ilmeet ja eleet, jotka vahvistavat hyvää mieltä ja piristävää hurlumhei! -asennetta. Keskitymme pääasiassa keholliseen kerrontaan ja liikeharjoituksiin mutta ajan salliessa ja osallistujien niin toivoessa, voimme kurkistaa myös kiusoittelun maailmaan rekvisiitan avustuksella.

Intensiivikurssin hinta on 65 € (sis. alv 24%) ja se järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään viisi. Ikä, koko, sukupuoli, aiempi kokemus tai sen puute ei ole esteenä – burleskiviikonloppu nostaa jokaiselle hymyn huulille ja kauniisti kimaltavat hikikarpalot otsalle!

Ilmoittaudu siis mukaan 27.10.2017 mennessä osoitteeseen kikihawaiji@gmail.com.

KRISTALLINKIRKASTA! -burleskimentorointi
Yksityistunnit erikseen sovitusti ja
yhteistapaaminen 16.12. 2017 klo 12-15

Kuviot hahmottumassa ja palaset loksahtamassa paikoilleen? Mutta jotain puuttuu – viimeinen silaus tai rohkaiseva työntö kohti esiintymislavoja?

Kristallinkirkasta! sopii Sinulle, jolla ideat kuplivat päässä tai ovat jo kehittyneet burleskiesityksien alkioiksi. Tule kirkastamaan ajatuksesi ja saamaan kultaakin kalliimpaa vertaistukea! Mentorointijakso sisältää kolme henkilökohtaista tuntia (verkossa tai Ananasparatiisi-työhuoneella, sovitaan erikseen) sekä yhteistapaamisen 16.12. klo 12-15, jossa jo aikaansaatu tuodaan muiden osallistujien nähtäväksi kannustavassa ilmapiirissä!

Mentoroinnin hinta on 150 € (sis. alv 24%) ja se toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 5. Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan 17.9.2017 mennessä osoitteeseen kikihawaiji@gmail.com

palkki

KIKI HAWAIJI & ANANASPARATIISI

Sekä TA-DAA! -intensiivikurssi että Kristallinkirkasta! -mentorointi järjestetään Ananasparatiisi-työhuoneella Liedon asemalla, noin 20 – 35 minuutin päässä Turun keskustasta, riippuen saavutko omalla kulkuneuvolla vai Föli-bussilla. Tarkat saapumisohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. Allergikoille huomioksi, Ananasparatiisi on koiraystävällinen paikka.

Ananasparatiisi opetustoiminnasta vastaa Suvi Solkio aka Kiki Hawaiji, yksi kotimaisen burleskin ensimmäisen sukupolven avainhahmoista. Reilun kymmenen vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta, tapahtumatuotannosta ja esiintymisestä sekä nykytaiteen että burleskin kentällä tarjoaa oivan pohjan johdattaa ihmisiä burleskin ihmeellisen ihanaan maailmaan.burleskinstituutti_logo_bw

Kiki Hawaijin tarjoma koulutus on osa Suomen Burleskinstituutin toimintaa Turun seudulla. Suomen Burleskinstituutti on valtakunnallinen burleskiopetuksen kattojärjestö, jonka toiminta perustuu rakkaudelle ja kunnioitukselle burleskitaidetta kohtaan. Instituutin tavoitteena on kehittää burleskitaiteen ammatti- ja harrastajakentän toimintamahdollisuuksia ja varmistaa burleskitaiteen elinvoimaisuus myös tulevaisuudessa.

PSST! Otsakkeen kuva Julia Neganova osana Ever Design Turun Trash Lingerie -mallistoa

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Please follow and like us: