KABAREE KOOKOS

kabareekookossalaisia paheita ja häpeilemätöntä menoa!

Säkenöivän synkeä ja groteskin kaunis Kabaree Kookos tarjoilee käsinpoimittuja helmiä estraditaiteen tältä ja tuolta puolen. Karnevalistinen klubi pölyttää surutta ristiin taiteen ja viihteen, ravistelee ennakkoluuloja ja karkoittaa arjen silmänkantamattomiin. Luvassa nauruun tikahtumista, veret seisauttavia elämyksiä ja silmiä häikäisevää visuaalisuutta muun muassa burleskin, sideshown, musiikin ja esitystaiteen keinoin.

Järjestyksessä toinen klubi 21.10.2017 jälleen TEHDAS teatterilla lupaa nauruun tikahtumista, viettelevää lumovoimaa ja villejä sydämentykytyksiä. Lavalla nähdään muun muassa kabareekomedienne Abigail Collins (UK), burleskin enfant terrible Lady Francesca (SWE), Hellsinki Hellcat Bettie Blackheart, dragdiiva Lola Vanilla, hersyvä Domestic Trouble ja iiik!soottinen Kiki Hawaiji. Elämysiltamien seremoniamestarina toimii legendaarinen, (vähintään) kerran elämässä koettava Scotty the Blue Bunny (USA). Mukana tuttuun tapaan myös Popcorn Pussycats sekä yllätyksiä niin teille kuin meille! Muutokset mahdollisia, kuten myös hurmaavat lisäykset!

Liput elämysiltamiin kustantavat 30 € ja ovat myynnissä 22.8. alkaen

Lisätietoja löydät myös Facebookista sivuilta https://www.facebook.com/kabareekookos/ ja tunnelmia ensi-illasta 27.5.2017 voit katsella täältä:

Nähdään taas!
Kiki Hawaiji ja Bambi von Deerheart
Kabaree Kookos

Otsakekuva: Hilja Mustonen.

 

Tallenna

Tallenna