kabareekookos

Säkenöivän synkeä ja groteskin kaunis Kabaree Kookos kokoaa käsinpoimittuja helmiä taiteen tältä ja tuolta puolen, meiltä ja muualta. Karnevalistinen klubi pölyttää surutta ristiin taiteen ja viihteen, ravistelee ennakkoluuloja ja karkoittaa arjen silmänkantamattomiin.

Kabaree Kookos: Tons of Rouge
Lauantaina 17.11.2018
@ TEHDAS Teatteri, Itäinen rantakatu 64, Turku
Ovet 19:00, showtime 20:00 // K-18
Liput 30 € // myynnissä Ananasparatiisi-putiikissa
(https://holvi.com/shop/ananasparatiisi/) ja Tiketissä.

Marraskuun Tons of Rouge -klubi sykkii kaikissa punaisen sävyissä ja lupaa illan täydeltä tulipunaisia kukkia, pelleneniä, puuterihuiskuja, rakkautta ja raadollisuutta! Luvassa jälleen kerran nauruun tikahtumista, veret seisauttavia elämyksiä ja silmiä häikäisevää visuaalisuutta muun muassa burleskin, komedian, nukketeatterin ja kuvataiteen keinoin teille tarjoiltuna – ole tervetullut!

Rakkauden punakaartissa nähdään muun muassa mielikuvituksen rajoja rikkova Hedo Luxe, Hampurin helmi Golden Treasure, verraton voimanainen Olivia Rouge, hillittömän hurmaava Vera D’Vil, kutkuttava Tickles ja menneiden vuosikymmenten tuulahdus Veda Decadenza. Lisäksi lämpiöön rakentuu kurittomien kirjontapistojen mininäyttely á la Suvi Solkio.

Lisää ohjelmapaljastuksia tulee pitkin matkaa, seuraa kuulumisia Facebookissa (www.facebook.com/kabareekookos) ja Instagramissa (www.instagram.com/kabareekookos).

Nähdään marraskuussa!

XOX
Kiki Hawaiji, Bambi von Deerheart & koko Kookos-posse


Muistoja menneiltä klubeilta:

  • 26.5.2018 Metamorphosis @ TEHDAS Teatteri, Turku
  • 10.3.2018 Kookos Bingo Night @ Nightclub Vegas, Turku
  • 21.10.2017 Oh, shame on you! @ TEHDAS Teatteri, Turku
  • 27.5.2017 Guilty Pleasures @ TEHDAS Teatteri, Turku

Otsakekuva: Hilja Mustonen