kabareekookos

Säkenöivän synkeä ja groteskin kaunis Kabaree Kookos kokoaa käsinpoimittuja helmiä estraditaiteen tältä ja tuolta puolen, meiltä ja muualta. Karnevalistinen klubi pölyttää surutta ristiin taiteen ja viihteen, ravistelee ennakkoluuloja ja karkoittaa arjen silmänkantamattomiin. Luvassa nauruun tikahtumista, veret seisauttavia elämyksiä ja silmiä häikäisevää visuaalisuutta muun muassa burleskin, sideshown, sirkuksen, nukketeatterin, musiikin ja kuvataiteen keinoin teille tarjoiltuna!

Ilkikurisuutta yllikyllin taas 26.5.2018

Kabaree Kookos: Metamorphosis
Lauantaina 26.5.2018 @ TEHDAS Teatteri, Itäinen rantakatu 64, Turku
Ovet 19:00, showtime 20:00 // K-18

Ravisuttavan riemukas, säkenöivän synkeä Kabaree Kookos palaa TEHDAS Teatterille uusin kujein. Korkkaa kupliva kesä auki kera kotimaisten ja kansainvälisten estraditaiteilijoiden – nyrjähtäneitä nauruhermoja, helliä äänihuulia, lihan värinää, vauhdinhurmaa ja ilkikurisuutta yllinkyllin!

Tähtikaartissa mm. Vltavajoen viettelijätär Miss Cool Cat (CZ), hysteerisen hulvaton Märit (SWE), laululintunen Lady Laverna, vintage vixen Dixie Feathers ja muuntautumisen maestro Venomous Demise. Lisäksi mukana popcornkissat, samettipuput ja takuuvarmoja yllätyksiä! Lisätietoja löydät myös  sivuilta https://www.facebook.com/kabareekookos/ ja https://www.instagram.com/kabareekookos/

Liput hintaan 30 € myynnissä Ananasparatiisi-kaupassa sekä Tiketissä. Paikkoja on rajoitetusti, joten kun liput ovat loppu, ne todellakin ovat loppu.

Nähdään taas!
Kiki Hawaiji ja Bambi von Deerheart sekä Kabaree Kookos -crew

Otsakekuva: Hilja Mustonen