YSTÄVYKSILLE JA SEURUEILLE

Jotain uutta ja erityistä ystävysten yhteiseen hetkeen, työyhteisölle taikka polttariporukalle? Tutustu valikoimaan, kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen hetki Sinulle ja seurueellesi!

Paratiisilinnut -workshop

Paratiisilinnut -workshopissa tutustutaan burleskitaiteeseen sanoin ja kuvin sekä kutkutellaan esiin omaa burleskiminää hurmaavien tehtävien sekä liike- ja elekielen kautta. Pajassa korostuu erityisesti huumori, ilo ja rohkeus olla oma itsensä, toki pilke silmäkulmassa ja parhaita puolia korostaen. Workshopin kesto noin 1 h, tasselikokeilulla 1,5 h. Hinnat alkaen 180 euroa plus alv 24%.

Paratiisipiknik

Ihastuttava Paratiisipiknik vie sinut ja ystäväsi burleskin maailmaan toviksi jos toiseksikin. Piknikin menu ja ohjelmakattaus räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti. Ohjelma voi sisältää esimerkiksi kädentaitoja (hiuskoristeet, tasselit), liike- ja elekieleen perustuvan osuuden ja viettelyksen tielle johdattavan koreografiaoppitunnin. Toivottaessa tottakai kera kuplivan ja makuhermoja hemmottelevien herkkujen! Paratiisipiknikin kesto 3-5 h, hinnat alkaen 300 € plus alv 24%.

Työpajoja ja kursseja järjestetään pääsääntöisesti Ananasparatiisi-työhuoneella Liedon asemalla. Sovittaessa myös muualla, jolloin hinnat tarkistetaan mahdollisten matkakulujen ja tilavuokrien osalta.

Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen hetki juuri sinun seurueellesi!

XOX
Kiki Hawaiji
kikihawaiji@gmail.com


burleskinstituutti_logo_bwKiki Hawaijin tarjoma koulutus on osa Suomen Burleskinstituutin toimintaa Turun seudulla. Suomen Burleskinstituutti on valtakunnallinen burleskiopetuksen kattojärjestö, jonka toiminta perustuu rakkaudelle ja kunnioitukselle burleskitaidetta kohtaan. Instituutin tavoitteena on kehittää burleskitaiteen ammatti- ja harrastajakentän toimintamahdollisuuksia ja varmistaa burleskitaiteen elivoimaisuus myös tulevaisuudessa. Burleskinstituutti on vastaus Sinulle, joka haluat oppia burleskitaiteen tekijöiltä itseltään. Lue lisää sivuilta: www.burleskinstituutti.com

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna