BURLESKIN PUREMILLE

Pintaa syvempi raapaisu burleskitaiteen maailmaan ja ensimmäiset askeleet kohti parrasvaloja! Juuri Sinulle, joka olet tositarkoituksella liikenteessä.

Erityisesti esiintymiseen tähtäävillä kursseilla ja viikkotunneilla raapaistaan pintaa syvemmälle burleskitaiteen maailmaan. Teatteria, tanssia, stripteasea ja heittäytymistä sisältävään opetusohjelmaan kuuluu mm. opastusta asusteiden käyttöön, asenneoppia, oman burleskihahmon kehittämistä, ele- ja ilmeharjoituksia, improvisaatiota ja burleskiliikkeiden treenaamista.

Pidemmät kurssit ja viikkotunnit järjestetään pääasiassa Ananasparatiisi-työhuoneella, Liedon asemalla. Seuraa myös ilmoittelua opettajavisiiteistä ja tapahtumista blogissa ja Kikin Facebook-sivuilla!

XOX
Kiki Hawaiji
kikihawaiji@gmail.com


burleskinstituutti_logo_bwKiki Hawaijin tarjoama koulutus on osa Suomen Burleskinstituutin toimintaa Turun seudulla. Suomen Burleskinstituutti on valtakunnallinen burleskiopetuksen kattojärjestö, jonka toiminta perustuu rakkaudelle ja kunnioitukselle burleskitaidetta kohtaan. Instituutin tavoitteena on kehittää burleskitaiteen ammatti- ja harrastajakentän toimintamahdollisuuksia ja varmistaa burleskitaiteen elinvoimaisuus myös tulevaisuudessa. Burleskinstituutti on vastaus Sinulle, joka haluat oppia burleskitaiteen tekijöiltä itseltään. Lue lisää sivuilta: www.burleskinstituutti.com

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna