BURLESKIA SINULLE?

Etsitkö burleskia polttaripäivään taikka työporukan illanviettoon? Riemastuttavaa esitystä tilanteeseen kuin tilanteeseen? Ohjausta ensimmäisiin askeleisiin omalla burleskipolulla? Olet saapunut aivan oikeaan paikkaan!

Seuraamalla oheisia linkkejä voit tutustua tämänhetkiseen tarjontaani Turun seudulla ja sovittaessa kauempanakin. Jos jokin askarruttaa tai haluat muutoin lisätietoja, olethan yhteydessä!

XOX
Kiki Hawaiji
kikihawaiji@gmail.com

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

palkki2

YSTÄVYKSILLE JA SEURUEILLE

Jotain uutta ja erityistä ystävysten yhteiseen hetkeen, työyhteisölle taikka polttariporukalle? Tutustu valikoimaan, kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen hetki Sinulle ja seurueellesi!

palkki

BURLESKIN PUREMILLE

Pintaa syvempi raapaisu burleskitaiteen maailmaan ja ensimmäiset askeleet kohti parrasvaloja! Juuri Sinulle, joka olet tositarkoituksella liikenteessä.

SUOMEN BURLESKINSTITUUTTI

Suomen Burleskinstituutti on kotimaisen burleskiopetuksen valtakunnallinen kattojärjestö, jonka toiminta perustuu rakkaudelle ja kunnioitukselle burleskitaidetta kohtaan. Vuonna 2011 perustetun instituutin tavoitteena on kehittää sekä ammattilais- että harrastajakentän toimintamahdollisuuksia. Toimintaa ohjaa yhteisesti määritellyt laatukriteerit, jotka varmistavat burleskitaiteen elinvoimaisuuden myös tulevaisuudessa. Opettajakunta muodostuu suomiburleskin ensimmäisen sukupolven uranuurtajista sekä esiintyjistä ja toimijoista, joiden panos burleskitaiteen kehittymiseen ja kukoistukseen on […]

palkki3

TAPAHTUMAJÄRJESTÄJILLE

IIK!soottinen energia mielikuvituksen syvimmistä syövereistä huipentaa tapahtuman kuin tapahtuman! EEEK!sotic energy from the deepest depths of the imagination!